<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5640394244364774871\x26blogName\x3dJom..citer-citer..\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pingucomel.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pingucomel.blogspot.com/\x26vt\x3d-1184473623583938958', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
....JoM..CiTer..cITeR....
Tuesday, April 29

Minggu ni para pelajar akan menghadapi final exam. Jadi, setelah sesi penstragelan penandaan quiz, test,lab report dapat la mengeluarkan carry mark student yang agak membimbangkan ini.Tapi aku mengambil keputusan utk memejamkan mata je apabila melihat result2 mereka itew. Kira dalam sejarah mengajar, result pelajar agak teruk sikit. Adakah kerana aku mengajar terlalu laju (ini dssbkan aku nak amik cuti kawin or memang pelajar ini lemah...mengikut sejarah subjek cct 1, 50% drpd pelajar kecundang)....hmmm...apakah kesimpulannye...aku harap mereka akan berusaha keras utk lulus setelah melihat result2 mereka itew...di sebabkan final exam cct 2 pada isnin depan, maka minggu ni merupakan minggu di mana aku membuang masa tak tau nak wat apa..jadi aku cuba menyelesaikan perkara2 yang tergendala sblm ini sbg contohnyer:

(1) Mengisi borang pengeluaran KWSP (Ada 3 borang ye kawan2...Brg A, Brg B, Borang Pengeluaran)-terpaksa mintak tolong En Joe sbb En Joe dah hantar pun..cepat tul dia wat...tak pahamla camno nak isi)- ni fizz jeles ni...kaya la den...bape ek aku dapat duit...$$$$$$$$$$$$$$$$$$
(2) Mencuci isi perut labtop ni...dsbbkan djangka akan sambung belajar, jd labtop ni akan dipulangkan kepada UMP.Jd, kenela membuang or simpan segala2 yang tak elok or berharga..ish..kang org ICT dapat detect apa aku wat selama ni..bahaya ;)
(3) Mendownload Lagu...aku memang terror bab mendownload lagu ni...
(4) Check Thesis - ni tak suka langsung hummmmppp &%!!&*&#!@
(5) Meng update blog la...hehe..lama tul tak update...start mula nak kawin...sampai la 3 minggu cuti..lama tu...

Key la..tu jer..nanti aku update lagi...
Monday, April 28

Bru skrg boleh nak update blog yg x semengah ni.Time kasih kepada kengkawan yang dtg ke majlis di koyan walaupun kesemuanyer kepenatan. Dgr cite pas blk Kuantan semua pengsan tak sedar diri.Ciannyer korang, tapi aku tabik ngan semangat waja korang yg datang.Terharu aku. Time kasih jga sbb memberikan hadiah yang sangat2 membantu aku utk memulakan hidup berdua ni.

Kepada kengkawan bolehla menengok gambar2 yang ada, sbb gambar dari photographer tak siap lagi.Dgr cerita sebulan.Lamanyer, kang basi plak org dah tak terigin nak tgk. Camne ek..tak sabar nak tgk. Agaknyer time kawin tu je la kot korang nak tgk aku bersolek cam artis, pas ni tak de dah. Time solek la baru tau betapa seksanyer nak kene solek, tapi paling seksa masa nak cuci muka tu. Masa nak bersihkan alat solek tu,jgn lupa sediakan baby johnson oil, kalau tak cam nak tercabut kulit muka ni masa nak cuci(aku tau perasaannyer sbb time tu tak beli..huhu..rasa cam nak terkoyak muka ni..ganas tu cuci muka). Apa2 pun...perasaan selepas kahwin...mestilah sangat gembira dan bahagia....;)