<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5640394244364774871\x26blogName\x3dJom..citer-citer..\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pingucomel.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pingucomel.blogspot.com/\x26vt\x3d-1184473623583938958', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
....JoM..CiTer..cITeR....
Friday, February 27

Hari ni pkl 9 kene mengadap supervisor. Jadi malam sblmnyer dah siap prepare apa yg patut utk tulis paper. Nak kene tunjukkan result yg aku tak berapa sure boleh di terima atau pun tak..kene tunggu approve dari Dr dulu. Jadi kul pagi2 dah bangun sbb terkejut dek kerana bunyi jiran dok gaduh laki bini kat depan umah.Kuat plak tu bini dia menjerit, pastu laki dia bertempik. Tak tau la pasal apa..tapi itula..kesian gak kat mak cik tu..anak dia ramai..dah besar2 tapi umah kecik...jgn kata mak bapak bertempik, ari tu siap anak dia bergaduh sampai pecah2 tingkap.Aku biasala..nak nyibuk..siap tutup lampu..pastu bukak tingkap sikit intai2..hahah..sibuk je..jgn la aku ngan hubby jadi cani..aku nak hidup dgn aman damai dan penuh dgn kasih sayanggg..AMIN...Ha..berbalik pasal tadi...kul 8.30 dah sampai uitm.awallll tu..pastu lapa pi makan dulu..kul 9 baru naik atas..potpet..potpet..result dia aku telah berjaya menyebabkan labtop Dr kene virus..jadi lambat..rasa bersalah pun ada..Dr kata dia baru je format..aku kata..labtop saya ok je Dr..yeke..(defense lagi tu..)isk...last2 sblm aku kuar..Dr..saya mintak maaf sbb jangkitkan virus ni..

Terus...aku turun lab..install avira baru..hasilnyer..5 ekor virus...2 parent...3 offspring..cam projek aku je..mende ni...harap2 tak problem laie..ampunnnn Dr...
Monday, February 23

Saje je nak tunjuk koleksi fridge magnet yg telah di kumpulkan selama ini. Makin lama makin bertambah koleksi hobi aku ni. Rasa puas bila dapat tgk.Tapi tak tau semua jumlah berapa..tak kira...1..2..3..4..5...ntah la..malas...tapi ada lagi dlm kotak..males nak kuarkan...

FM from oversea...


FM Malaysia
Thursday, February 19

Friday minggu lepas, operasi pengurusan badan bermula. Apabila berkaitan badan, yg paling penting ialah weight scale. Pencarian dengan penuh semangat ialah di Giant(kat sini je la tempat yg aku selalu pi kat sini).Sblm tu tinggalkan beg kat kaunter kat Giant. Cari punyer cari akhirnyer jumpala..weight scale jenama Camry. Digital tau.Tak main la analog2 ni.Tak accurate tu. Punyer besor.Transparent laie.Murah berbanding kat tmpt fitness yg aku tgk sblm masuk Giant(Singgah kat tmpt jual brg fitness sblm tu).Pas pilih2, kene test dulu sbb guna batery.Kang rusak ke rugila.Mahal ni.(Beli pejam mata je ni).Suruh la teknisyen Giant ni.Kat 1/2 jam gak la..kejap tuka batery..kejap baca manual..tak leh..tak le..last2 leh gak..aku pun smbr pastu terus bayar.Dah tak tgk barang lain dah.Macam bawak lari barang curi je.Terus gi ke kereta start engine.Terus drive.Kne cepat balik sbb time ni org balik keje.Drive dan drive..pecut ni..sampai ke lebuhraya Guthrie..tiba2 aku teringat sesuatu...teka apa yg aku terlupa?

.
.
.
.
.
.
.
.
Aku terlupa begla...yg aku letak kat kaunter Giant td.Dlm tu ada labtop dan lain2. Pelupa betullah.Skrg ni selalu mengalami masalah lupa.Maklum la..otak dah berumur ni..apa laie pecutla..nasib baik sempat uturn kat ttdi..terhegeh2 pi Giant semua.Nasib beg ku selamat. Lega...punyerla semangat nak beli weight scale

Lama aku tak update blog ni..sbnrnyer tak de citer yg menarik sangat pun.Oleh kerana jeles dengan umah Cik D yg cumel aku merasakan ketidakpuasan hati melanda dihatiku..jadi terpaksa aku menukar umah baru yg aku rasa comel kot..Mrs Noi pun da tuka kan...jadi ni la blog ku yg semengah mana...